Nieuwsbrief

De Bont Spot On is ontwikkeld om de spotlight te zetten op actualiteiten op het gebied van fiscaal sanctierecht en compliance. De focus ligt daarbij op de dagelijkse praktijk van de fiscaal professional. De artikelen op deze pagina worden tweewekelijks ook in een nieuwsbrief vervat.

Deze emailattendering is speciaal bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in (o.a.) de belastingadvies- en accountancypraktijk en compliance officers. Wij bieden hen exclusief de mogelijkheid om de SpotOn nieuwsbrieven te ontvangen en op die manier steeds op de hoogte te worden gehouden van recente ontwikkelingen binnen de hiervoor vermelde gebieden.

Indien u geïnteresseerd bent, dan zien wij uw aanmelding met belangstelling tegemoet. Via de button ‘Inschrijven nieuwsbrief’ meldt u zich eenvoudig aan.

On The Spot

In het item On The Spot wordt een recent onderwerp uit het fiscaal sanctierecht of compliance ter verdieping en reflectie van commentaar voorzien. Door te filteren op ‘On The Spot’ verschijnen alle eerder verschenen items in onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Actualiteiten

In het item Actualiteiten wordt kort ingegaan op de laatste jurisprudentie en wetgeving. Bij de selectie van rechtspraak en ontwikkelingen op het gebied van het fiscaal sanctierecht en compliance ligt de focus op de meerwaarde voor de dagelijkse praktijk van de fiscaal professional. Door te filteren op ‘Actualiteiten’ verschijnen alle eerder verschenen items in onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

De redactie

De redactie van De Bont Spot On wordt gevoerd door Percy Draijer, Anneke Nuyens, Annabel Vissers en Laura Pietersen. Over de onderwerpen die aan bod komen, leest u hier meer.

Vragen? Mail ons:
info@debontadvocaten.nl